Autor: Hando Sinisalu • 17. november 2022

Kaubamaja turundusdirektor: inimeste ostuhuvi jätkub

Ostjate käitumises praegu kriis väga tugevalt välja ei paista, rääkis Tallinna Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas Äripäeva raadio hommikuprogrammi saates.
Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas.
Foto: Sandra Palm

Kuigi soe sügis tõi tema sõnul oodatust kesisema saabaste ja ülerõivaste müügi, siis on ta positiivselt meelestatud jõuluhooaja suhtes. „Eestlased armastavad jõule, armastavad kingitusi teha, on seda alati armastanud, on kriis või mitte,“ ütles ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700