Autor: Best Marketing • 3. november 2022

GALERII: Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents

2. novembril toimus KUMU auditooriumis Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents, kus seekord olid fookuses roheteemad kommunikatsioonis. Traditsiooniliselt kuulutati konverentsil välja TOP 3 kommunikatsiooniagentuuri.

Suur tänu kõikidele osalejatele, esinejatele ja koostööpartnerile:

Vaata galeriid siit:

2NOV2022 Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2022. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700