Autor: Best Marketing • 12. mai 2022

Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit kutsub üles loobuma Venemaa huvide esindamisest

Eesti kommunikatsioonieksperte ühendav Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liit kutsub Eesti ärinõustajaid üles loobuma Vene riigi või riikliku taustaga firmade huvide esindamisest.
Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu president Margus Mets.

„Taunime olukorda, kui ühel valitsussuhete nõustajal on riiklikud huvid, keskkonnakaitse ja poliitilised sidemed segunenud hämaraks olluseks, mida kõrvaltvaatajal on raske mõista. Selliste klientide esindamine mõjub halvasti tervikuna Eesti ärinõustamise sektorile, kus töötab väga palju aatelisi inimesi, ning see õõnestab selgelt ka meie omariikluse alustalasid. Mõistame, et nõustamisteenuse sisu on tihti täpsemalt teada vaid kliendi ja konsultandi vahel, kuid avalikkuses esitatud eksiarvamuste korral tuleks need tänases olukorras veenvalt ümber lükata,“ ütles Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liidu president Margus Mets.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700