Autor: Laura Reiter • 21. aprill 2022

Aasta Turundustegu 2021 finalisti case study: Luminori Baltikumi-ülene kodulaenukampaania, mis kasvatas lepingute arvu hüppeliselt

Aasta Turundustegu 2021 konkursi finaali ehk ärikategoorias viie parima sekka jõudnud Luminori kodulaenukampaania „Sinu kodu, Sinu reeglid“ lõi laineid kõikides Balti riikides, saavutades või ületades enamikul juhul oma eesmärgid. Sellele aitasid kaasa täiesti uued lähenemised, kuna konkurents finantssektoris on tihe.

Perioodil 19.08.-10.10.2021 oli Luminoril käimas kodulaenu kampaania „Sinu kodu, Sinu reeglid“. Kampaania toimus samaaegselt kõikides Balti riikides ning oli pühendatud inimestele, kes mõtlesid esimese kodu ostule. Kampaania lühiajaline eesmärk oli tõsta inimeste teadlikkust Luminori personaalsest kodulaenu terviklahendusest ja saavutada seatud müügieesmärgid. Samuti oli oluline, et inimesed tunneksid, et Luminori kodulaenu lahendus on personaalne ning neil on võimalik selles protsessis otsuseid teha.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700