Autor: Best Marketing • 20. jaanuar 2022

Telia ja Kumu kutsuvad osalema 5G kunstinäituse konkursil

Telia ja Kumu kunstimuuseum kutsuvad kõiki huvilisi osalema Eesti esimesel 5G kunstikonkursil, mille parimad tööd jõuavad avalikkuseni läbi virtuaalse galerii ning mille peaauhinnaks on uhiuus iPhone 13 Pro.

Läinud aasta novembris tõid Telia ja Kumu inimesteni erinevate Eesti tipptasemel kunstnike teosed, kasutades selleks 5G ja AR ehk liitreaalsuse (augmented reality) tehnoloogia võimalusi. Kampaania eesmärk oli näidata, milliseid seninägematuid meelelahutuse viise võimaldavad meile uued tehnoloogiad nagu 5G.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700