Autor: Laura Reiter • 22. oktoober 2021

E-turunduse TOPi teise koha võitja: digiturunduses on lihtne rongist maha jääda

Google Adsi agentuuri Holini kaasasutaja Taavi Kalvi sõnul on nende ettevõttes töötajate rahulolu prioriteet number üks ja selle nimel ollakse valmis ka klientidest loobuma. Lisaks rääkis ta, et kiiretes digiturunduse protsessides on kerge ajast maha jääda ning et turul napib tippspetsialiste.
Holini tiim

Google Adsi agentuuri Holini kaasasutaja Taavi Kalvi sõnul möödus eelmine aasta mõõdukas tempos nagu ka varasemad aastad. „Töö ja eraelu tasakaal on Holinis väga tähtsal kohal ning pandeemia seda tasakaalu ei mõjutanud, seega tegime tööd ikka 35 tundi nädalas ning aitasime klientidel rahvusvaheliselt kasvada,“ rääkis ta ja lisas, et kui eelnevatel aastatel olid nad kaugtöö mõttes n-ö hübriidettevõte ehk töötati vaheldumisi kodust ja kontorist, siis alates pandeemia algusest on nad täielikult liikunud kaugtööle.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700