Autor: Laura Reiter • 13. september 2021

Maksu- ja Tolliameti teenuste juht: riigiasutused peaksid rohkem liikuma sotsiaalmeediasse

Maksu- ja Tolliameti teenuste juhi ja digiturunduse aastakonverentsi Best Internet 2021 ühe esineja Kaili Veiksaare sõnul peaksid riigiasutused samaväärselt sammu pidama eraettevõtjatega ja aina rohkem liikuma sotsiaalmeediasse, et olla kliendile kogu aeg lähedal ja silmapaistev ning näidata, et ka riigi pakutavad teenused ja tooted võivad olla lahedad.

Millised on teie arvates digiturunduse peamised väljakutsed?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700