Autor: Äripäev • 23. august 2021

Linnamäe vahetab välja Postimehe kontsernijuhi

Postimees Grupi juhtidel pole viimasel ajal olnud kaht aastat õnne püsida omal kohal.
Foto: Andras Kralla
Vähem kui kahe aasta eest Postimees Grupi juhatuse esimeheks saanud Andrus Raudsalu paneb poolte kokkuleppel esmaspäeval ameti maha ning ettevõtte juhtimise võtab üle senine Apollo TV juht Toomas Tiivel.

Postimees Grupi nõukogu esimehe Margus Linnamäe sõnul täitis Andrus Raudsalu talle seatud eesmärgid, luues ettevõttes stabiilse arengu ning juhtides edukalt plaanis olnud restruktureerimist, muu hulgas osa meediaüksuste viimist Duo Media Networksi alla, kirjutas Postimees.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700