Autor: Best Marketing • 5. mai 2021

Postimees hakkab välja andma nädalalehte Postimees Nädal

Postimees toob alates 8. maist turule nädalalehe Postimees Nädal, mis koondab 72 leheküljele kõigi Postimehe toimetuste sisukaima materjali, et lugeja saaks parima aeglase ajakirjanduse vahendusel süüvida Eestis ja maailmas toimuvasse.
Postimees Nädala peatoimetaja Heili Sibrits
Foto: Tairo Lutter

„Meie eesmärk on lugejat puudutada, kaasa haarata, avada talle uusi maailmu ja viia ta põnevatele radadele. Postimees Nädal räägib lugusid, mis on päriselt olulised. Oleme loonud Eesti esimese kõiki häid aeglase ajakirjanduse formaate koondava väljaande, mis avab meie elu puudutavate sündmuste taustu, pakub nautivas ning väga heas eesti keeles kirja pandud põnevaid lugusid, tutvustab trende ning arenguid maailmas nii sõnas kui pildis. Me oleme lugejate jaoks relevantsed, vajalikud ja huvitavad,“ kirjeldas Postimehe peatoimetaja asetäitja, Postimees Nädala peatoimetaja Heili Sibrits.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700