Autor: Best Marketing • 27. mai 2021

Postimees Grupp asub reklaame müüma Apollo kinodes

Alates 1. juunist lisandub Postimees Grupi (PMG) portfelli ka Apollo Kinode reklaamimüük, mis tähendab, et reklaamitellijad saavad lisaks PMG senistele müügikanalitele soovi korral oma tooteinfot eksponeerida ka Apollo kinovõrgus.
Foto: Raul Mee

Postimees Grupi juhatuse liikme ja müügidirektori Taavi Lätti sõnul on kinode puhul tegemist unikaalse meediapinnaga, mida keegi teine praegu sellises ulatuses ja mahus Eestis pakkuda ei saa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700