Autor: Best Marketing • 30. juuni 2021

Tänasel auhinnapeol selguvad Kuldmuna 2021 võitjad

1. juulil kogunevad turundushuvilised suvisel peol Põhjala tehases, et tunnustada turundusvaldkonna parimatest parimaid. Väravad saavad avatud kell 18.00, programm algab kell 19.00. Järelpidu toimub Põhjala tehase alal asuvas Botikus.

Möödunud aasta oli katsumusi täis ja sõna otseses mõttes erakordne. Vaatamata kõiki inimesi raputanud segaduste keerisele, laekus konkursile sel aastal rekordiliselt 983 tööd, mille hulgas ka 26 noortekonkursi Taeva Pesamuna tööd. Juba homsel auhinnapeol selgub, kes teenisid välja ihaldatud võidumunad.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700