Autor: Best Marketing • 21. juuni 2021

Kantar Emor: eestlaste lemmiktoidubränd on jätkuvalt Kalev

Kantar Emor uuris tänavu viiendat aastat järjest, millised on Eesti inimeste jaoks kõige meelepärasemad brändid toidu- ja joogikategoorias. Brändide üldedetabeli tipust taandunud maiustuste lipulaev Kalev püsib toidubrändide valdkonnas eestimaalaste jaoks kindlalt esikohal.

Kalevile järgnevad brändid ‒ pika ajalooga sulajuustu bränd Merevaik ning lihasektori liidrid Maks&Moorits ning Rakvere ‒ on samuti oma mullust positsiooni hoidnud. Toidubrändide esikümnesse mahuvad veel Farmi, Rannarootsi, Alma, Tere, Tartu Mill ja Salvest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700