Autor: Best Marketing • 17. detsember 2020

Tuntud kommunikatsioonibürooga liitus kaks kogenud ajakirjanikku

Kommunikatsioonibürooga Agenda PR liitusid aasta lõpus seni Maalehe peatoimetajana töötanud ja varem Eesti Päevalehe majandus- ja uudistoimetust juhtinud Andres Eilart ning endine Postimehe ja BNSi majandustoimetuse ajakirjanik Lennart Ruuda.
Andres Eilart

Andres Eilartil on 20-aastane kogemus meedia ja meediajuhtimise alal. Aastatel 2015-2020 töötas ta riigi suurima nädalalehe Maaleht peatoimetajana ning alates 1999. aastast Eesti Päevalehes erinevatel ametikohtadel, sh majandustoimetuse ja uudistetoimetuse juhatajana ning peatoimetaja asetäitjana. Aastal 2004 oli Andres üks tänase Delfi Ärilehe asutajatest. Andresel on TTÜ majandusharidus ja ta on välja andnud mitu kunstiteemalist raamatut.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700