Autor: Best Marketing • 16. oktoober 2020

Statistikaameti identiteet noppis disainiauhindu

Statistikaameti eelmise aasta lõpus uuenenud visuaalne identiteet noppis kahelt mainekalt disainiauhinna konkursilt pronksikarva tunnustuse.

Rahvusvahelisel turundus- ja loovkonkursil Balticbest 2020 pälvis graafilise disaini kategoorias uus identiteet auväärse pronksi. "Pronks on uus kuld," rõõmustas statistikaameti levi osakonna juhataja Triin Küttim. "Mul on hea meel, et meie muutuseid märgatakse."

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700