Autor: Marianne Liibert • 13. aprill 2020

Janno Siimar: "Agentuuri väärtus on inimesed"

Strateegilise disainigentuuri Velvet asutaja ja disainijuht Janno Siimar nõustus, et ärilises mõttes tugevamad agentuurid saavad nüüd võimaluse nõrgemaid alla neelata, ent lisas, et sellised liidud ei pruugi pikalt püsida.

Äripäeva raadio hommikuprogrammis osales eelmisel nädalal Skype'i teel agentuuri Velvet looja ja loovjuht Janno Siimar, saadet juhtis Hando Sinisalu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700