Autor: Marianne Liibert • 30. september 2020

Millal ilmub Turunduse TOP?

Traditsiooniliselt ilmub igal sügisel Turunduse TOP, mis annab ülevaate turul tegutsevatest agentuurid.

Tänavu ilmub Turunduse TOP neljapäeval, 29. oktoobril. Turunduse TOPi näevad Best Marketingi tellijad ja Äripäeva tellijad. Best Marketingi digitellimuse saab teha siin.

Turunduse TOP sisaldab seitset erinevat edetabelit: agentuuritulu TOP, reklaamiagentuuride TOP, reklaamimüügi TOP, meediaagentuuride TOP, suhtekorraldusagentuuride TOP, e-turundusagentuuride TOP ja sündmusturundusagentuuride TOP. Lisaks leiab sellest intervjuud iga TOPi parimatega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700