Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert, Aivar Hundimägi • 27. mai 2020

Miks on Sven Nuutmann mõjukam otsustaja kui Margus Linnamäe?

Meedia valdkonna kõige mõjukamaks otsustajaks võib pidada Postimees Grupi nõukogu liiget Sven Nuutmanni, selgus suurettevõtete juhtide ärisuhteid analüüsides. Miks on aga Sven Nuutmann oluliselt kõrgemal kohal kui tema ametisoleku üle otsustav Margus Linnamäe?
Sven Nuutmann on Otsustajate TOPi edetabelis 12. kohal.
Foto: Andras Kralla

Äripäev avalikustas 22. mail edetabeli Otsustajate TOP, milles on toodud välja Eesti ärikeskkonna 50 mõjukamat otsustajat. Tegemist on inimestega, kes teevad juhatuste ja nõukogude koosolekutel olulisi strateegilisi otsuseid ning mõjutavad seeläbi Eesti ettevõtlust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700