Autor: Signe Ventsel • 20. mai 2020

Brändisaadikud kui kasutamata võimalus siseturismi turundustegevustes

Arengupartner Signe Ventsel kutsub Eestimaa turismitalusid ja objekte rakendama brändisaadikute ideestikku, et hoogu anda siseturimile.
SIgne Ventsel
Foto: erakogu

Nüüd, kus kodune karantiin on lõppenud ja viiruse levik on välismaale reisimisele mõneks ajaks piirangud pannud, on taas fookuses siseturism. Eestimaal on palju ilusat ja ägedat, kuid kuidas see kõik üles leida? Kuidas jõuda selleni, mida ma tegelikult vajan ja otsin? Otsuseid hakkan langetama selle põhjal, kus keegi sõpradest käinud on, mida keegi sotsiaalmeedias läbi hashtag'i jaganud on või kuidas mõni maakond/turismitalu paremini oma lugu oskab rääkida.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700