Autor: Indrek Soom • 20. märts 2020

Indrek Soom: "Segastel aegadel on oluline fookust hoida"

Segasel ajal on meil kõigil hea arvamust avaldada – keegi ei tea, mis tegelikult õige on. Püüan siinkohal iseenda suhtes kriitiline olles võimalikult lühidalt lisada senistele teemakäsitlustele kihte, mis meile Initiative'is olulised tunduvad.
Meediaagentuuri Initiative tegevjuht Indrek Soom

Pole uudis, et TV vaadatavus ja uudisteportaalide külastatavus on viimasel nädalal tõusnud ja reklaamihinnad langevad. See üksi ei saa aga olla kampaaniate tegemise põhjuseks. Meelevaldne on ka oletus, et e-kaubandus teeb tervikuna positiivseid rekordeid ja selles sektoris tasub ainult tuld anda. Paljud e-kauplejad on juba raskustes ja suure tõenäosusega lisandub neid kahjuks veelgi. Siiski peitub siin ilmselt enim võimalusi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700