Autor: Marianne Liibert • 20. november 2019

EPICA konkursil sai auhinna kaks tööd Baltikumist

Selgusid EPICA reklaamikonkursi võitjad. Mõlemad EPICA konkursil auhinna saanud tööd võitsid eelnevalt kulla loovusfestivalil Balticbest, mille korraldaja Best Marketing need tasuta EPICAle edasi saatis.
Võidukas Optimisti tiim Balticbestil
Foto: Photo:Marko Mumm

When the Stakes are High

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700