• 30.08.19, 22:07
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Baltikumi Aasta Agentuur 2019 on DDB Latvia

Baltikumi Aasta Agentuuri auväärne tiitel läks Läti agentuurile DDB Latvia, mis võitis selle auhinna ka eelmisel aastal.
Baltikumi Aasta Agentuur 2019 on DDB Latvia
  • Foto: Photo:Marko Mumm
Teisel kohal oli Eesti agentuur Optimist ja kolmandal kohal Leedu agentuur Not Perfect Lithuania.
DDB Latvia võitis Balticbestil kokku 15 auhinda (2 kulda, 6 hõbedat, 7 pronksi).
2019. aasta Baltikumi agentuuride TOP 5:
1. DDB Latvia (Läti)
2. Optimist (Eesti)
3. Not Perfect Lithuania (Leedu)
4. Deep White (Läti)
5. Tank (Eesti)
Baltikumi Aasta Agentuuri tiitel anti DDB Latvia'le üle 30. augustil Tallinnas Kärbes Kitchen & Bar'is toimunud loovusfestivalil Balticbest. Baltikumi Aasta Agentuuri valimist korraldas juba 6. aastat järjest Best Marketing / Äripäev.
Edetabeli koostamisel võetakse arvesse kohalikel konkurssidel (Kuldmuna, Adwards jne) võidetud auhinnad ning regionaalsete ja ülemaailmsete konkursside auhinnad. Arvesse läheb viimati toimunud konkursi tulemus.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 11:00
Firmakingitusega näitad ka seda, et oled trendilooja
Keskkonnahoiust ja kestlikust arengust mõjutatuna on muutunud reklaamkingituste kontseptsioon. Logotrade OÜ tegevjuht ja omanik Anti Saluneem räägib, et suuremaid muutusi on näha tootjate poolelt, kus aina enam kasutatakse looduslikke materjale ja loobutakse järk-järgult esmastest fossiilsetest allikatest saadud plastidest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele