Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 5. november 2019

Väljakutse on luua toimiv holistiline vaade turundusele tervikuna

Ülemiste Keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiia Nõmm sõnas digiturundusest rääkides, et kliendi jaoks ei ole eraldi digitaalset teekonda ja füüsilist teekonda, seega tuleks turundust vaadata ühtse tervikuna.
Ülemiste Keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiia Nõmm

12.-13. novembrini Tallinnas toimuv Best Internet keskendub sel aastal eeskätt turundajatele, kes oma igapäevatöös tegelevad digiturundusega, kuid ei ole digivaldkonnale spetsialiseerunud. Ürituse eel küsime turundajatelt, millised on nende arvates digiturunduse trendid ja väljakutsed.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700