Autor: Kaubandus.ee • 6. september 2019

Ülemiste keskuse uus turundus- ja kommunikatsioonijuht tuleb Tallinkist

Alates septembrist asus Ülemiste keskuse turunduse- ja kommunikatsioonijuhina tööle Tiia Nõmm, kes varasemalt töötas Tallink Grupi brändijuhina.
Tiia Nõmm

Kaubanduses on põnev aeg ning valdkonna kiire areng ja tarbijate muutuvad ootused nõuavad tugevat ja hea sünergiaga meeskonda. “Ülemiste jaoks on turundus strateegiline valdkond ning mul on väga hea meel meie kauaaegset koostööpartnerit Tiiat oma meeskonnas tervitada,” ütles keskuse tegevjuht Guido Pärnits.

Tiia Nõmm hindab Ülemiste keskust kõrgelt. Tema sõnul on Ülemiste keskuse suurepärane rentnike kooslus, hea asukoht ning aastate jooksul langetatud õiged ärilised otsused see põhjus, miks Ülemistest on saanud klientide poolt eelistatuim ostukeskus. ”Mul on suur rõõm ühineda Ülemiste tugeva meeskonnaga ning anda oma panus keskuse arengule kaubandus-meelelahutusvaldkonnas,” lisas ta.

Tiia Nõmm on Ülemiste keskusega seotud alates 2004. aastast, olles Ülemiste toonase reklaamiagentuuri juht ning partner. Samuti vastutas ta Ülemiste brändiuuenduse strateegilise ning loova lahenduse eest 2014. aastal.

Viimased neli aastat töötas ta Tallink Grupi brändijuhina, kus tema töö hõlmas Tallinki, Silja Line’i ning muude grupile kuuluvate kaubamärkide strateegiate loomist ning rakendamise juhtimist Eesti, Soome, Rootsi ja Läti turgudel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700