28. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Visit Estonia lasi oma Snapchati konto üle võtta

Visit Estonia Snap-kood
Veebruaris 2016 võttis Visit Estonia uue sotsiaalmeedia kanalina kasutusele Snapchati. Maailmas tuntud kui üks kiiremini kasvavaid kanaleid, mis on noorte hulgas Facebooki juba ammu kaugele selja taha jätnud, pakkus kohalikule turismiarenduskeskusele huvi juba mõnda aega.

Kuna Snapchat on eelkõige tuntud oma autentse ja reaalajas vahetult aktuaalse sisu poolest, siis nägi Visit Estonia selles kanalis eelkõige potentsiaali näidata sihtkohta sellisena, nagu see on – läbi inimeste endi silmade. Ei mingeid filtreid, ette briifitud sisu ja läbimõeldud copyt. Idee oli teha Snapchatist ainus Visit Estonia sotsiaalmeedia kanal, mis on täielikult kasutajate kätes. Ei mingit kontrolli. käigus üks fakt Weekendi esineja kohta, millest mängust osavõtjad pidid kuvatõmmise tegema. Laupäeval tehti teatavaks salajased lokatsioonid kolmes linnas – Helsingis, Riias ja Tallinnas – kus esimesed kohalejõudnud said ette näidatud kuvatõmmised vahetada festivali VIP piletite vastu. erinevate regioonide ja turismi teenusepakkujate sisendiga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700