19. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Press Lion Grand Prix: žüriid võlus lihtne ja odav idee

Cannes Lions 2014 Grand Prix trükireklaami kategoorias läks Briti kaubamaja Harvey Nichols jõulureklaamile (teostajaks adam&eveDDB London).

Idee sesisnes iroonias - osta oma sõpradele võimalikult odavaid ja mõttetuid kingitusi, siis jääb rohkem raha enda kingituste jaoks. Žürii esimees Remi Babinet (Prantsusmaa) ütles, et žüriid võlus lihtsus, selgus ja odav teostus. See kampaania võitis varem auhindu ka teistes kategooriates, kuid trükireklaami Grand Prix tekitas ajakirjanikes veidi kahtlusi. Kuigi idee oli iseenesest hea, siis just eriti trükireklaami lahendused ei paistnud ajakirjanike arvates millegi erilisega silma.

Autor: Hando Sinisalu, Silja Oja

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700