27. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamiagentuurid Brilliant ja Vatson ühinevad

Eesti juhtivate reklaamiagentuuride hulka kuuluv Brilliant liitub Eesti ühe vanema reklaamiagentuuriga Vatson Wunderman. Ühinenud ettevõte tegutseb alates 3. oktoobrist edasi Brillianti kaubamärgi all.Kahe agentuuri ühendamisel liidetakse Vatsoni majandustegevus ja töötajad Brilliantiga, samuti ühendatakse ettevõtete kliendiportfell. Ühinenud agentuuri tegevjuhiks jääb Brillianti senine juht Paavo Pilv, loovjuhiks saab Vatsonis sama ametit pidanud Madis Ots ning strateegilisteks juhtideks Rain Teimann ja Aivar Laan. Kokku annab agentuur pärast ühinemist tööd 22 inimesele.

Ettevõtte suuremad kliendid on Elisa, Selver, Liviko, Peugeot, Viru Keskus, LHV Pank, Tartu Kaubamaja, Berlin Chemie, Credit24, Tarbijakaitseamet, Saaremaa Lihatööstus, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Green Marine, Eesti Spa Liit jpt.

Brillianti juhatuse esimehe Paavo Pilve sõnul tekib liitumise tulemusena strateegiliselt mõtlev loovagentuur, millel on pikaajaline ekspordi- ja välisturgude kogemus. “Eesmärk on pakkuda oma praegustele ja tulevastele klientidele senisest veelgi laiemat teenustespektrit ning jõuda ärimahtude poolest lähiaastatel Eesti 3 suurema agentuuri hulka,” sõnas Pilv. ”Vatson on üks enim loovauhindu võitnud agentuuridest Eestis. Hindame kõrgelt Rain Teimanni strateegilise planeerimise oskusi ja Madis Otsa loovjuhi kompetentsi,” märkis Pilv.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700