30. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DnB NORD Pangal uus turundusjuht

Järgmine aasta tõotab DnB NORDile tulla huvitav ja muudatusterohke, nimelt kuulub DnB NORD alates 23. detsembrist Norra suurimale finantsgrupile DnB NOR ning alates 3. jaanuarist saab panga turunduse ja kommunikatsiooniosakonna juhiks Eestis siiani suurklientide osakonnas kliendihaldurina töötanud ja äsja lapsepuhkusel naasnud Terje Pällo.

Terje Pällo on olnud DnB NORD Panga töötaja alates 2005 a. detsembrist. "Kuigi vahepeal olin ka lapsepuhkusel, olen osalenud DnB NORD Panga tegevuses Eestis esimestest päevadest peale ja näinud panga arengut nii parematel kui raskematel majandusaastatel," ütles Terje Pällo Best Marketingile. Enne DnB NORD Panka tulekut oli ta 5 aastat eraettevõtte AS NeoQi müügi- ja turundusjuht. 2003. aastal lõpetas ta cum laude Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas ärijuhtimise magistriprogrammi ja 1999. aastal magna cum laude California State University, Fresno rahvusvahelise ärijuhtimise ja eraettevõtluse eriala bakalaureuseõppe.

DnB NORD Panga senise turunduse ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Maris Heinaru jaoks on 31. detsember 2010 tviimane tööpäev ettevõttes. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700