Autorid: Laura Reiter, Maarit Eerme • 21. november 2022

Salama loovjuht Madis Ots: eelmise aasta läbisime kaks jalga gaasipedaalil

Reastasime eelmise ja üle-eelmise aasta müügitulu numbrite järgi Eesti edukaimad reklaamiagentuurid, millest selgus muu hulgas, et sektori kogukäive oli aastaga kasvanud, kuid mitte hüppeliselt. Kommentaare jagasid agentuuride Age Creative, Salama, Optimist Creative ja Taevas Ogilvy juhid.
Agentuuri Salama üks asutajatest ja loovjuht Madis Ots.

2021. aastal oli müügitulu osas reklaamiagentuuride seas number üks Age Creative. Agentuuri strateegiajuht ja partner Tõnu Kõva tsiteeris sellega seoses Napoleon Bonaparte’i: „Võimekus ilma võimaluseta ei maksa midagi“. Kõva tõi välja, et 2021. aastal kohtuski nende võimekus võimalustega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700