Autor: Silja Oja • 19. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uued LED ekraanid Pärnus ja Narvas

Sisetelevisioon OÜ pakub tänasest reklaamivõimalust kahel uuel LED ekraanil Pärnus ja Narvas. Pärnu LED ekraani paigaldas Sisetelevisioon Kaubamajaka peasissepääsu kohale ning Narvas asub ekraan laienenud Astri Keskuse fassaadil.

Kaubamajaka ekraan on Pärnu suurim ja kõige kvaliteetsema pildiga LED ekraan, mis asub suure liiklusega Riia maantee ja Papiniidu tänava ristmikul. Ekraan on vaadeldav nii liiklusest ristmikul kui ka kaubanduskeskuse parklast. Ekraan on 8 meetrit lai ja 4 meetrit kõrge ning näitab reklaame iga päev kella 7-23. Kaubamajakas on Pärnu suurim kaubanduskeskus, mida külastab aastas üle 3 miljoni inimese, kõrghooaeg on suvel.

Astri Keskuse ekraan on Eesti suurim LED ekraan, olles 12 meetrit lai ja ligi 7 meetrit kõrge. Kumera kujuga ekraan on ainus omanäoline Eestis, asudes Narva linna tuiksoonel Tallinna maantee ääres. Ekraan on väga hästi nähtav autoliiklusele ja ka keskusesse sisenevatele külastajatele. Astri LED töötab iga päev kella 7-23.

Sisetelevisiooni portfellis on nüüdsest kokku 5 LED ekraani: Tallinnas Solaris LED ja Postimaja LED, Tartus Lõunakeskus LED, Pärnus Kaubamajakas LED ja Narvas Astri LED. Samas on Sisetelevisioon edasimüüjaks ka teistele Eestis asuvatele LED ekraanidele.

Sisetelevisioon OÜ tegevjuht Priit Pedanik rääkis, et ettevõttest on saanud suurimat katvust pakkuv digiekraanide reklaamimüüja. “Kuna pakume koostöös samal tegevusalal toimetavate ettevõtetega parimat valikut nii LED ekraanide kujul õues, kui sise-ekraanide näol kaubanduskeskustes sees, on klientidel mugavus kasutada ühte teenusepakkujat.”

“Seoses väga positiivse tagasisidega meie laienemisele, oleme otsustanud jätkata investeerimist LED ekraanide paigaldamisesse. Veel sel aastal on plaanis portfellis olevate ekraanide arvu oluliselt suurendada,” lisas Pedanik.

Lisainfo:

Priit Pedanik

Sisetelevisioon OÜtegevjuht50 43 115[email protected]

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700