Autor: Kantar Emor • 17. juuni 2024

Tööandjate maine uuring: milliseid ettevõtteid ja organisatsioone hinnatakse enim?

Kantar Emori läbi viidud tööandjate maine uuringu kohaselt on töötavate inimeste seas mainekaimaks tööandjaks Enefit (Eesti Energia), avaliku sektori organisatsioonide puhul aga Keskkonnaamet.
Tallinna Lennujaam mainekamate tööandjate pingereas teisel kohal.
Foto: Liis Treimann

Sel kevadel viidi läbi kaks tööandjate mainet käsitlevat uuringut. Esimene kaardistas, millised Eesti suuremad tööandjad on palgatöötajate jaoks kõige atraktiivsemad, teises vaadati eraldi avaliku sektori tööandjaid. Esimese uuringu puhul hoiab esikohta Enefit (Eesti Energia), millele järgnevad Tallinna Lennujaam ja Eesti Energia kontserni kuuluv Enefit Green. Esikümnesse mahtusid veel Tallink, LHV, Skype/ Microsoft, Swedbank, Tallinna Sadam, Telia ja SEB Pank.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700