Autor: Best Marketing • 4. jaanuar 2024

Tallinna Vee kommunikatsiooni ja turundust asus juhtima Kristiina Tamberg

Detsembri lõpus alustas ettevõtte Tallinna Vesi kommunikatsiooni ja turunduse juhina tööd Kristiina Tamberg, kel on pikaajaline kommunikatsioonitöö kogemus panganduses, toiduainetööstuses ja jaekaubanduses.
Kristiina Tamberg
Foto: Jarek Jõepera

Kristiina Tamberg kuulub AS Tallinna Vesi laiendatud juhtkonda, kus aitab ellu viia ettevõtte strateegilisi eesmärke jätkusuutliku ja järjepideva veeteenuse pakkumisel. „Tööalaselt olen järjest liikunud elutähtsate teenuste kommunikatsiooni poole. Eesti suurima vee-ettevõttena, puhta joogivee pakkujana ja reovee puhastajana on Tallinna Vesi üks olulisemaid sellise teenuse osutajaid,” lausus Tamberg.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700