Autor: Maarit Eerme • 3. jaanuar 2024

Töökohavahetused 2023

Vaata, kes vahetasid turunduse valdkonnas töökohta 2023. aastal.

Varasemalt Decoras töötanud Kelly Juksaar asus jaanuaris algusest ametisse PetCity Baltikumi turundusjuhina. Tema peamised eesmärgid uuel töökohal on tuua PetCity lugu ja visioon veelgi nähtavamale ning olla kogu Baltikumis suunanäitajaks lemmikloomakaupade ja -teenuste valdkonnas. Loe pikemalt.

Jaanuaris lõi rahvusvaheline strateegiliste muutuste ja tehnoloogiaettevõte Nortal ülemaailmse kasvustrateegia üksuse, mille juhiks sai Elizabeth Kiehner. Ta asus juhtima Nortali globaalset turundust, müügi- ja kliendihaldust ning uute äritegevuste ja strateegiliste partnerluste arendamist. Loe pikemalt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700