Autor: Best Marketing • 12. detsember 2023

Best Marketing sai 20aastaseks! Hea tellija, meil on Sulle kingitus

Best Marketingi 20. sünnipäeva puhul on meil sulle, hea tellija, üks väärt kingitus. Tule logi sisse ja uuri kingituse kohta lähemalt ning tähista koos meiega.

Juba kaks aastakümmet on Best Marketing toonud lugejateni turundusega seotud päevakajalisi uudiseid, trende ja edulugusid ning mitmeid aastaid korraldanud olulisi turundussündmusi, nagu Password, Best Internet ning BalticBest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700