Autorid: Gregor Alaküla, Kristjan Kurg • 22. september 2023

Saarlased said hiidlaste promomise eest turundusauhinna

Sel aastal hakkasid saarlased oma turundusajakirjaga Mo Saaremaa propageerima nii sise- kui ka välisturistile saarte elustiili laiemalt ning sellega võitsid nad Aasta Turismiteo konkursil aasta turundusteo auhinna.
Visit Saaremaa turismispetsialist Kristina Mägi (paremal).
Foto: Alar Truu

“Reisiajakirja oleme me teinud päris mitmed aastad, aga ma usun, et see, mis selle võidu koju tõi, on midagi sellist, mis on võib olla väga paljude jaoks on uskumatu: me tegime seda koos hiidlastega,” rääkis Visit Saaremaa turismispetsialist Kristina Mägi. Kampa võeti ka Muhu, Vilsandi, Abruka ja Ruhnu saarte lood ja näo.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700