Autor: Laura Reiter • 20. juuni 2023

Mediabrands Digital kasvatas 2022. aastal kolmandiku võrra käivet ja töötajate arvu

Neli aastat järjest Äripäeva agentuuritulu ja e-turundusagentuuride TOPi eesotsas figureerinud Mediabrands Digital OÜ kasvatas 2022. majandusaasta aruande järgi käivet ja töötajate arvu kolmandiku võrra. Vaata lisaks, kui palju maksti töötajatele keskmiselt brutokuupalka ja millised on ettevõtte tulevikuplaanid.
Mediabrands Digitali juht Erki Heinsaar.
Foto: Raul Mee

Seni ligi 16 aasat turul tegutsenud Eesti suurim täisteenust pakkuva digitaalmeedia agentuuri Mediabrands Digital OÜ juhtkonda kuulub Erki Heinsaar. Ettevõte on regiooni suurimaid Facebooki ja Google’i partnereid ning omab Google Premier Partner sertifikaati.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700