Autor: Laura Reiter • 2. juuni 2023

Elisa Eesti sai uue meediasuhete juhi

1. juunil alustas Elisa Eesti uue meediasuhete juhina tööd Irene Kivi, kes võtab oma kätesse Elisa meediapäringutele vastamise ning originaalsarjade esilinastuste ja muude pressiürituste korraldamise.
Irene Kivi

Irene Kivi omab mitmekülgset tausta meediatööstuses ning ajakirjanduses töötamisel ning tal on enam kui 10-aastane kogemus. "Kogu minu karjääri on saatnud suuresti muusika ja filmindus - sinna hulka kuuluvad töötamine Delfis, kus tegelesin muusikaliste suurürituste kajastamisega; portaali Elu24 taaskäivitamine ning Eesti esimese muusikauudiste portaali Sky.ee juhtimine," kommenteeris ta ja lisas, et on juhtinud ka Sony Musicu Eesti muusika-roasteri turundust, teinud saates “Villa” toimetajatööd ning juhtinud sama saate meediasuhteid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700