Autor: Heidi Ojamaa • 19. aprill 2023

Turunduseksperdid: äri edu või häving sõltub andmete kasutamise oskusest

Kui tehisintellekt on vaikselt üle võtmas tekstide kirjutamist, siis turunduses oskab ta juba ammu kogutud andmeid vastavalt vajadusele kasutada, pakkudes välja kliendile sobivaimat ostuteekonda ning isegi tema lemmik-kellamudelit. Tänavusel Passwordil jagasid kogemusi kolm niisuguse tarkvaraga seotud eksperti.
Andrus Kiisküla, Vytautas Valantavičus, Daria Nemchonok ja Renars Neimanis vestlusringis tänavusel Passwordil.
Foto: Raul Mee

Seda, millist mõju omab tehnoloogia tegelikult inimese ostukäitumisele ja kuidas teha igale inimesele nii personaalseid pakkumisi, et ta lihtsalt ei suuda ära öelda, uuris kasvu ja strateegiakonsultant Andrus Kiisküla.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700