Autor: Best Marketing • 13. veebruar 2023

Eesti tervishoiuidu Salu uus müügijuht tuleb Veriffist

Eesti tervishoiuidu Salu müügi- ja partnerlussuhete valdkonda asus vedama endine Veriffi müügiosakonna pikaajaline liige Kristiina Victoria Marchesani.
Kristiina Victoria Marchesani
Foto: Jake Farra

Diginomaadidele kiiret ja operatiivset arsti- ja terviseteenust pakkuva Salu värske valdkonnajuhina hakkab Marchesani suhtlema Salu terviseteenuseid kasutavate ettevõtete ja organisatsioonidega ning toetab ettevõtte strateegiat siseneda partnerlussuhete toel uutele välisturgudele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700