Autor: Best Marketing • 24. oktoober 2022

Endine Astri Grupi turundusjuht liitus digitaalse tervishoiuidu tiimiga

Selle aasta kevadeni Astri Grupi turundust juhtinud Matthias Vutt alustas tööd diginomaadidele arstiabi kättesaadavaks tegevas idufirmas Salu, kus tema kanda saab olema ettevõtte turundus ja rebrändingu läbiviimine.
Salu partner ja turundusjuht Matthias Vutt.

Varasemalt on värske Salu partner ja turundusjuht Matthias Vutt vedanud ka Klarvinduer’i ja Click & Grow' turundust ning samuti omab ta aastaid reklaamiagentuurides töötamise kogemust, olles juhtinud näiteks Taevas Ogilvy sotsiaalmeedia osakonda.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700