Autor: Best Marketing • 31. jaanuar 2023

Veriff sai uue globaalse müügidirektori

Veriffi uue müügidirektorina alustas jaanuaris Javier Ortega, kes hakkab vastutama ettevõtte globaalse müügistrateegia eest. Ortega liitub Veriffi tippjuhtkonnaga ja asub tööle Veriffi USA kontoris.
Veriffi värske müügidirektor Javier Ortega.

Hispaaniast pärit Ortegal on pikaajaline müügivaldkonna juhtimiskogemus tehnoloogiasektoris. Enne Veriffiga liitumist töötas ta müügidirektorina Hopinis, mis on reaalajas toimuvate veebisündmuste korraldamise platform, kus ta aitas viia ettevõtte oma valdkonna kiiremini kasvavate ettevõtete hulka. Lisaks on ta töötanud seitse aastat Dropboxis, kus ta vastutas ettevõtte EMEA ja Põhja-Ameerika müügi eest ning aitas 2018. aastal viia ettevõtte börsile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700