Autor: Best Marketing • 10. august 2022

Veriffil valmis uus brändiidentiteet

Veriffil valmis värskendatud brändiidentiteet, logomärk ja veebileht, et toetada ettevõtte järgmist globaalset kasvufaasi ja missiooni turvalisema interneti ehitamisel. Äsja 550 töötaja piiri ületanud Veriff lansseeris uue brändi möödunud nädalal Tallinnas.
Veriffi meeskond
Foto: Rene Lutterus

Värskendatud bränd hõlmab uut logomärki, värvipaletti, mustreid, tüpograafiat ja illustratsioone. Lisaks brändiidentiteedile valmis Veriffil ka uus veelgi kasutajakesksem veebileht. Loodud brändiidentiteet on inspireeritud isikuttõendavate dokumentide turvaelementide ja hologrammide mustritest ning erksatest värvidest, mis ilmuvad nähtavale dokumendi ehtsust kontrollides.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700