Autor: Best Marketing • 23. detsember 2022

Ajalehe Stolitsa peatoimetajaks saab Anna Gudõm-Prihhodko

Tallinna nädalalehe Stolitsa peatoimetajaks valiti avaliku konkursi tulemusel Anna Gudõm-Prihhodko.
Foto: Andras Kralla

Tallinna Strateegiakeskuse kommunikatsiooniteenistuse meediajuhi Kirstiina Rossmani sõnul jõudis lõppvooru kaks tugevat kandidaati. „Juhtimiskogemuste, ajakirjanduslike kompetentside ja intervjuu tulemusel osutus valituks Anna Gudõm-Prihhodkole,“ ütles Rossman.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700