Autor: Best Marketing • 14. detsember 2022

Kantar Emor: suurettevõtete mainekuse edetabelit juhivad finants- ja telekomiettevõte

Kantar Emori suurettevõtete maine uuringu esimest ja teist kohta jagavad tänavu Swedbank ja Telia, kolmandaks tuli Orkla Eesti. Seitse ettevõtet selleaastasest esikümnest kuulusid kõige mainekamate hulka ka möödunud aastal.
Foto: Andras Kralla

Kantar Emor mõõdab suurettevõtete tuntust ja mainet igal aastal ja reastamine toimub selle alusel, kui tugevaks inimesed vastavat ettevõtet peavad ja kuidas ettevõttesse suhtuvad. „Üldiselt andsid vastajad ettevõtete tugevusele ja suhtumisele neisse pisut madalamaid hinnanguid kui aasta varem. Eriti paistsid varasemaga võrreldes madalamad suhtumise hinnangud silma energiasektori ettevõtete puhul – oluline mõju on siin kindlasti kõrgetel energiahindadel,“ kommenteeris uuringujuht Katrin Männaste. „Tugevuskuvand on langenud mitmetes teisteski sektorites, eks ebastabiilsemas majanduskeskkonnas kalduvadki inimesed ettevõtete tugevust hinnates ettevaatlikumad olema,“ lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700