Autor: Best Marketing • 15. detsember 2021

Kantar Emor: Swedbank tõusis taas Eesti kõige mainekamaks suurettevõtteks

Kantar Emori suurettevõtete maine uuringu esikolmiku moodustavad 2021. aastal Swedbank, Orkla Eesti ja A. Le Coq. Esikümnesse kuuluvad veel (tähestikulises järjekorras) Circle K Eesti, Coop, Farmi, Pipedrive, Prisma Peremarket, Selver ja Telia Eesti.
Foto: Liis Treimann

Mainekuse edetabelit tõusis juhtima Swedbank, mis on edetabeli tipus trooninud ka varasematel aastatel, viimati 2018. aastal. Seejärel pangandust ümbritsenud skandaalide valguses kolmanda kümne lõppu taandunud ettevõte kerkis ettepoole juba aasta eest, jõudes sel aastal uuesti päris tippu. Seejuures on Swedbankil paranenud mainekuvandi mõlemad komponendid ‒ tugevuskuvand ning suhtumine ettevõttesse. Traditsiooniliselt on Swedbanki maine tugevam mitte-eestlaste hulgas, viimastel aastatel torkab silma positiivne hoiak naiste seas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700