Autor: Best Marketing • 7. oktoober 2022

Agentuuriga La Ecwador liitusid kolm uut loovtalenti

Tänavu oma 25. juubelit tähistav agentuur La Ecwador on viimase aastaga jõudsalt laienenud. Värskete liikmetena on lisandunud Loomeväljale kolm kogenud tegijat, keda ühendab üks ja sama – soov raputada Eesti reklaamimaastikku.
La Ecwadori uued tiimiliikmed Carol Alice Tõniste, Grete-Liis Kasvandik ja Aleksander Urke.

Creative-tiimiga liitus äsja videokunstnik Carol Alice Tõniste, kelle senine kogemustepagas on saanud suuri täiendusi fotograafia- ja monteerimise vallast ning filmimaastikult. Varasemalt on Tõniste tegutsenud nii Reporteri uudistesaates, iduettevõttes so.fa.dog kui ka agentuuris Vurr, kuid oma suurimaks kireks peabki ta tegelikkuses filmindust. Nii on ta töötanud täispikkade filmide (nt. “Memory of Water” ja “The Renovation”), lühifilmide (nt. “A wish upon a satellite” ja “Pädaste”), reklaamide (nt Audi reklaam koostöös Netflixiga), sarjadega (nt “Sassis” ja “Cell8”), mitme muusikavideo ja paljude teiste formaatidega. La Ecwadoris tahab Tõniste viia video ja pildi kõrgeimale resolutsioonile ning teha oma tiimiga ägedaid asju. „La Ecwadori majas on oma fotostuudio, mis eos juba annab megalt võimalusi suurte asjade tegemiseks. Potentsiaali on, nii et tahan selle kindlasti ära kasutada,“ sõnab Tõniste.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700