Autor: Laura Reiter • 18. august 2021

La Ecwadori juht: turunduses kehtib see sama reegel mis investeerimises – tee seda, mida teised ei tee

Loovagentuuri La Ecwadori juht Heily Aavik rääkis Best Marketingile antud intervjuus muu hulgas sellest, kuidas järjest enam on maad võtmas digiväsimus ja et n-ö traditsioonilist turundust ei tohiks ära unustada. Lisaks avaldas ta, et on 90ndatest läbi tulnud naisettevõtjana hästi karastunud ning seisnud kunagi selle eest, et Kuldmuna žüriisse ka naisi kaasataks.
La Ecwadori juhi Heily Aavik: "90ndatest läbi tulnud naisettevõtjana olen oma arvamuse ja seisukohtade eest seismisel korralikult karastunud."
Foto: Diana Unt

Aaviku sõnul on reklaamivaldkond üks konkurentsitihedamaid valdkondi - uutel tulijatel on väga lihtne turule siseneda, sest alustamiskulud sisuliselt puuduvad. "Näha on, et paljud uued agentuurid ei suuda kohta leida ning turuosa kasvatada, erandina toon siin välja Optimisti ning Tabasco, kes on väga tublit tööd teinud ja lühikese aja jooksul kaugele jõudnud," ütles Aavik ja lisas, et üks Optimisti asutajatest oli nende juures oma tööalast karjääri alustanud loovjuht.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700