Autor: Laura Reiter • 8. detsember 2021

La Ecwadori loov projektijuht: hea idee ei pea tulema ainult kujundaja või ideekirjutaja sulest

Reklaamiagentuuri La Ecwador projektijuht Mairi Talving, kes on ettevõttes töötanud juba 16 aastat, rääkis intervjuus muu hulgas, milline oluline roll on agentuuri ja kliendi vahelises töös projektijuhil ning kuidas see on ajas muutunud. Omapoolseid kommentaare jagas ka agentuuri üks pikaajalisemaid kliente Nõo Lihatööstus.
16aastase töökogemusega La Ecwadori projektijuht Mairi Talving: "Žongleerimise, organiseerimise ja suure pildi nägemise võime on hea projektijuhi puhul üliolulised."

Mairi Talvingu sõnul meeldib talle mõelda, et ta on loov projektijuht, öeldes sageli loovprotsessides sõna sekka. „Hea idee ei pea tulema ainult kujundaja või ideekirjutaja „sulest“, seda enam, et tunnen osasid kliente juba väga hästi,“ selgitas ta ja lisas, et projektijuhtimise juures on ülioluline saavutada kliendiga usalduslik suhe, et saaks mõlemapoolselt ausalt välja öelda ka selle, mis ei meeldi või mis võiks olla paremini.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700