Autor: Best Marketing • 28. juuli 2022

Alates augustist paberlehed enam esmaspäeviti poodidesse ei jõua

Alates augustist lõppeb esmaspäeviti nelja paberlehe müük müügipunktides. Ajakirjanduse hulgimüüja Lehepunkt otsustas esmaspäevase tarnepäeva lõpetada majanduslikel põhjustel. Muudatus ei puuduta paberlehtede tellijaid.
Foto: Unsplash

Muudatus mõjutab vaid Õhtulehe, Eesti Päevalehe, Postimehe ning Lõuna-Eesti Postimehe paberlehtede jaemüüki. Need on Eestis müüdavast ajakirjandusest ainsad esmaspäeval ilmuvad väljaanded. "Arvestades tänaseid tööjõukulusid, kütusekulu ning mõju keskkonnale, ei ole esmaspäevane tarnepäev enam jätkusuutlik. See otsus ei tulnud meile kergelt, ent tuli leida majanduslikult parim lahendus, mis mõjutaks lehelugejat kõige vähem," selgitas Norra ettevõttele Reitan Convenience AS kuuluva Lehepunkti tegevjuht Kristo Heinmaa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700