Autor: Best Marketing • 12. juuli 2022

Sõnumiagentuuri Akkadiani koolituste ärisuunda asub arendama Helina Loor

Akkadiani koolitusuuna äriarendust asub juhtima Helina Loor, kellel on pikaajaline koolitusettevõtte ülesehitamise ja andragoogika valdkonna kogemus.
Akkadiani koolitusuuna äriarendust asub juhtima Helina Loor
Foto: Lilian Merila

“Erinevate kommunikatsiooni- ja juhtimiskoolituste läbiviimine on alati olnud orgaaniline osa Akkadiani teenuste paketist,” ütles Akkadiani partner Eneli Mikko. “Helina tugev koolitusettevõtte ülesehitamise ja juhtimise kogemus võimaldab meil oma strateegilise kommunikatsiooni ja muutuste juhtimise kompetentse edukalt õpiampsudeks pakendada ning meie klientide keerulisi probleeme veelgi paremini lahendada aidata.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700