Autor: Karoliina Asumaa • 1. juuni 2022

TikTok kogub turunduskanalina üha enam hoogu

Peale mõjuka ajaröövimisvahendina noorte seas on TikTok pälvinud ka nutikate turundajate tähelepanu, kes sealsete turundusvõimalustega kaasa minna soovivad. 49 protsenti kasutajatest nõustuvad, et TikTok on aidanud neil ostuotsuseid teha ja 72 protsenti TikToki kasutajatest leiavad, et sealsed reklaamid on inspireerivad.

Karoliina Asumaa influencer-turunduse platvormist Promoty räägib, kuidas TikTokis oma jälgijaskonda kasvatada, millised on TikTokis reklaamimise võimalused Eestis ja toob välja mõned parimad reklaamide näited Eestist ja välismaalt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700